divendres, 15 d’abril de 2011

3r d'ESO i 1r de BAT. POESIA DE JOAN SALVAT- PAPASSEIT

Hola a tothom!
Perquè gaudiu de la bona poesia...

Presentació de martaaprovam

Finalment han arribat les vacances tan merescudes, gaudiu molt del temps lliure. Ja sabeu que no us he posat deures perquè crec que a tots ens convé descansar, ho necessitem.

Això sí, recordeu que tenim la prova de lectura només arribar. Llegiu molt... I sobretot, sobretot, molt bon Sant Jordi, regaleu moltes roses, petons i llibres!! :)

I per celebrar Sant Jordi des del bloc, no pot faltar un dels meus autors preferits, teniu aquí diversos poemes de l'escriptor avantguardista Joan Salvat-Papasseit(martaaprovam)

Presentació de martaaprovam1r de BAT. PREMIS SANT JORDI 2011 DEL DEP. DE CATALÀ.


                                             (imatge de google imatges)


Guanyadores dels Premis de Sant Jordi 2011 de Batxillerat!!

Moltíssimes felicitats a tots i a totes! De debò que al jurat del Departament de Català no li ha estat gens fàcil seleccionar els guanyadors d'aquest any per la quantitat i sobretot la qualitat dels treballs que entraven dins del concurs 2011. Gràcies per la vostra participació! 
El 1r premi ha estat atorgat a Ariadna Gómez per "Cantarem la vida"


El 2n premi ha estat pel treball "Esperança" de Lisi Pérez
3r d'ESO. PREMIS SANT JORDI 2011 DEL DEP. DE CATALÀ.                                               (imatge de google imatges)
Guanyadores dels Premis Sant Jordi 2011 de 3r d'ESO!!

Moltíssimes felicitats a tots i a totes! De debò que al jurat del Departament de Català no li ha estat gens fàcil seleccionar els guanyadors d'aquest any per la quantitat i sobretot la qualitat dels treballs que entraven dins del concurs 2011. Gràcies per la vostra participació a tots i a totes, i sobretot a les guanyadores! Enhorabona, excel·lents treballs!


1r Premi atorgat a les poesies visuals d'Ester Carril2n Premi pel treball "La vaca cega de Joan Maragall" de Marta Sol