dilluns, 7 de març de 2011

3r d'ESO. COMPRENSIÓ I ERRADES QUE CAL EVITAR
(imatge de google imatges)


Hola carnavaleros!!


Espero que us ho hagueu passat molt bé disfressant-vos a l'institut i amb les carrosses. I ja sé que és la setmana blanca i que tots tenim moltes ganes de descansar, però per no perdre el ritme de treball us demano que feu només uns poquets exercicis.

Primer de tot, una comprensió lectora de "La noia de la perla" de Tracy Chevalier. Creieu que dues persones de classes socials i formació diferents poden compartir la manera de veure les coses?"La noia de la perla" narra amb tot detall la vida quotidiana de Griet, una jove minyona de 16 anys que treballa a casa del pintor holandès Johannes Vermeer. L'artista descobreix que té una gran similitud amb la noia. Veermer la introdueix a poc a poc en el món de l'art. En contrast amb la feina que fa a l'estudi del mestre, Griet s'ha d'obrir camí durament en una societat molt estricta, servint en una família de tracte difícil.


Text exercicis trets del llibre Llengua catalana i literatura de 3r d'ESO. 3.16. Ed.Cruïlla

LA MÀGIA DELS COLORS de martaaprovam 

          

Publish at Calaméo or browse others.I segon, us deixo també una sèrie d'exercicis d'errades que feu sovint i que s'han de rectificar que he tret també del Quadern 1 Primeres errades de l'Ed. Text- Galera.

primeres errades de martaaprovam

Publish at Calaméo or browse others.


Això és tot! Bona Setmana Blanca a tothom!